Nu kör vi!



Hej där ute!

Nutrilett blåbärs shake har införskaffats och nu ska vi se hur många kilo man kan gå ner på den där skiten. När jag vaknar på lördag den 1a maj så ska jag dricka min första shake och kommer antagligen skriva hur det går och hur många kg jag går ner, för några kilo lär man la tappa ^^

5 påsar pulver om dagen och massa vatten, end of story! Fast lite kanske jag fuskar och tar en gurka och tuggar på eller något, det är ju nästan som vatten (A) Men i alla fall, nu ska ni få hänga med på resan till ett lite sundare, lite bättre liv! :)

puss!

Sjunga på Eckerölinjen!



Hej hallå!

Nya jobb tillsammans med Olle inbokade! På torsdag blir det till o sjunga i Solna där massa människor ska dansa och ha sig! Blir en ny rolig upplevelse tror jag, har inte sjungit när folk dansat till förut ^^ Vi får väl hoppas att de gillar min lilla stämma och kan dansa ordentligt!

Sen 12 maj eller 15 maj eller både och ska vi sjunga på Eckerölinjen! Ska bli riktigt kul faktiskt, är lite nervös dock. Tror jag tänker kolla med Johanna om hon vill följa med också, i alla fall om det är på lördagen. Mormor och morfar ska dit och de tyckte ju så mycket om henne så why not :)

Ni får ha det bäst! 
puss

LÄSARFRÅGA!

Vad ska en bra blogg innehålla?




KOMMENTERA OCH TYCK TILL! =D

Flyttar igen!



Hej alla flickor, pojkar och hermafroditer!

Är hemma hos Mårten i Bremora och ligger och väntar på att Olle ska komma och hämta mig med bilen, det är nämligen dags att flytta igen. Skulle ju egentligen flyttat till slussen men lägenheten sades upp, attans. Så nu i paniken flyttar jag hem igen, vi får väl se hur det går... Just nu känner jag att det kan gå bra, hade ändå tänkt att fokusera mest på jobb och träning och hos mamsi får man ju i alla fall nyttig mat och pengar sparar jag ju förhoppningsvis på det också :)

Så nu bär det av "hem" till Solna för att packa ihop allt och sen förhoppningsvis hinna sätta upp ett litet schema på när jag ska ut o sjunga igen med Olle! :)

Ha det bäst! 
puss

New life.

Hej!

Nu jäklar tänker jag få en fin kropp till sommaren, och tiden där efter också! Mitt problem är att jag inte kan bestämma mig. Jag kan inte bestämma mig för att sova, jag kan inte bestämma mig för att äta, jag kan inte planera in saker... Det bara går inte. Men nu har jag bestämt mig! Jag tänker gå ner i vikt! 

I onsdags gick jag och Johanna till SS (Sigtuna fritidscenter) och simmade. Vi simmade fram och tillbaka i motionsbanan i ca. 40 minuter och sedan körde vi vattengympa i 50 minuter, det var faktiskt jävligt jobbigt! Så framöver är onsdagarna bokade för vattengympa!

Men man kan inte bara träna för att må bättre, man måste ju äta bra också!



Så istället för att inte äta alls eller äta onyttigt så Åkte jag ner till Sigtuna för att köpa grönsaker och dipp! Sjukt gott och jäkligt enkelt att göra. Grönsaker är ett jävligt bra alternativ (om man tycker om det) om man inte vill vara så onyttig, man behöver inte ens ha dipp till för att det ska vara gott!

Puss!

Fail!



Fail! Men ändå, har inte lagt upp något nytt på så länge så det var fan dags!




Grattis mig själv!



Nu tycker jag att alla tar o säger grattis! För denna glada brud fyller år idag!

Frisk snart!



Hej igen!

Nu har jag inte skrivit något på två hela veckor men jag måste faktiskt säga att jag har mina anledningar! Har ju som jag sa varit sjuk och har därför inte gjort så mycket intressant inom sången! Min röst har varit helt förstörd men igår när jag försökte få igång rösten lite så gick det faktiskt, tänkte antagligen slänga in ett litet klipp från när jag sjöng igår så ni får höra, men just nu är datasladden borta men jag det kommer såfort jag hittat den! :)

PUSS!

RSS 2.0