Förändring!


Bild: Fynd från Johannabbys bildmapp

Hejhej! Idag kommer det bli lite förändringar för min del... Som bågra av er vet har ju jag haft svart hår sen februari 2009, vilket är mer än ett år. Men ikväll så ska jag färga håret i en annan färg, och vilken färg det är säger jag inte! Det får ni se IRL eller när jag lägger ut det på bloggen. Sen ska håret klippas också. Så det blir lite uppfräschning inför Alanya, vi åker ju faktiskt på onsdag. Helt sjukt taggad är man nu!

Men nu ska jag nog klä på mig och gå upp, för Johanna kommer hem snart :)

Puss

Sjukhussömn!



Hej och hå!

Nu tycker sjukhuset att jag ska sova med slangar i näsan, en maskin mellan brösten och en "biip" som jag kallar den på fingret. Denna underliga skapelse kan ni se på bilden. Jag är inte särskillt exalterad över hur min sömn kommer bli men ja, det får väl bli som det blir!

Imorgon blir det till o träffa Jannie som jag har saknat så mycket! <3

Puss



Ledig!


Bild: Marcus tar studenten!

Hej där!

Nu har inte jag skrivit något på över 6 dagar och det är pga att jag farit runt som en tok den senaste veckan. Eftersom att Olle är bortrest så har jag inge jobb just nu och alla andra har ju faktiskt sommarlov, eller helt enkelt slutat skolan så jag passade väl på att ha lite lov på eget vis jag med. Johanna jobbar ju sina sista dagar nu också, även fast hon är sjuk... :(

Nu är det dessutom bara 14 dagar kvar tills vi åker till ALANYA!!! Så sjukt taggad så det inte är sant. Men man ska försöka leva i nuet så det här är vad jag har gjort de senaste dagarna:

Fredag:
Tog tåget hem till Crille tillsammans med Melinda, han hade nämligen fyllt år på onsdagen så det var ju såklart tvunget o fira med lite alkohol, mysigt folk och bra musik. Jävligt glad vart jag också när jag fick veta att Rille skulle dit, har inte träffat honom på jätte länge! Kvällen slutade dock rätt tidigt, sovplats lånades hos Danne.

Lördag:
Vaknar sjukt taggad inför KISS! Vi åkte först till söder för att sminka oss och pojkarna fick väl i sig en och annan öl också :) Innan vi åkte till Kiss fick jag också veta att Robin, som jag inte träffat på 4 år skulle med på konserten. När vi mötte upp honom kände jag inte ens igen honom! Sjukt. Konserten var äckligt bra och det avslutades med att ta tåget till Tumba och röra sig hem mot Mårten.

Söndag:
Jag tänkte att eftersom att jag redan var på rätt sida av stan så kunde jag lika gärna ta en tripp till Gnesta och hälsa på kära Evelina. Jag missade tåget och detta ledde till två timmars extra resväg, för att sedan bli upphämtad av Evelina på moppen och med den åka i spöregn i en halvtimme. När vi kom hem till henne var det dock strålande sol, så vi gick och badade. Kallt som fan var det!

Måndag:
Att åka hela vägen från Gnesta till Sigtuna kändes inte riktigt som ett alternativ, så jag slängde istället iväg ett sms till Marcus och frågade vad han skulle göra den kvällen, så bestämdes det att vi skulle ses. Så jag tog tåget till Södertälje, träffade Alexander en stund och sedan tog jag Märsta-tåget till Flemingsberg, där Marcus mötte upp mig. Framför oss hade vi en kväll full med film, pianospel och lek med kusinernas leksaker!

Tisdag:
Det hade nu hunnit bli tisdag och jag hade inte träffat min älskade, bästa vän, Johanna på alldeles för många dagar. I vanliga fall brukar vi träffas minst en gång per dag, men nu? Aja, jag tog i alla fall mitt pick och pack och åkte till Sollentuna och åt på Subway tillsammans med Johanna, mums. Sedan tog vi tåget åt varsitt håll och jag åkte tillbaka till Marcus, men nu var även Mårten där. Tisdagskvällen spenderades med god mat, god dryck, gott sällskap och spelet "Monopol", roligt som fan vare iaf.

Onsdag:
Nu måste jag faktiskt springa till bussen och sedan ta tåget till Rotebro där min käre mor ska hämta upp mig, för jag ska åka till Mormor och Morfar i E-tuna *yay*.

Ha de gött,
PUSS.

Usb-mini?!



Någon som har en sån här sladd att låna ut?! För sladden till min kamera är spårlöst borta och jag har ju en hel del bilder och videos som jag vill lägga över hit till bloggen! Help? :)

Psst... idag har jag lärt mig o spela och sjunga Knocking on heavens door på gitarr *yay*

Puss

Busigt!


Bild: Me :)

Hej bloggen.

Får ursäkta för bilden men jag och Mille låg och tänkte på vad för roligt vi vill göra nu när det är sommar och då blev jag på bushumör, därav bilden. Detta tänker jag göra i sommar:

- Åka till Alanya
- Åka till Gotland
- Gröna lund
- Bada!
- Bli brun
- Träffa massa roligt folk
- Åka båt (och andra vattenfordon)
- Fira Jannie (18 långa år)
- Festa
- Åka ut till landet
- Vara hos mormor & morfar
- Äta glass
- Klippa mig
- Ligga i gräset och kolla på moln
- Röka vattenpipa - mums.
- BBQ-party
- Pool-party
- Se KISS
- Träffa massa kompisar
- Shoppa
- Picknick
- Tälta
- Hitta en sommarflört alt. flera (HAHA)
- Försöka att inte klia sönder mig själv av myggbett
- Ha vattenkrig
- Springa genom en vattenspridare
- Springa runt i regnet
- Hoppa i vattenpölar
- Spela basket
- Sjunga med Olle
- Ta massa kort
- Lära känna nytt folk
- Promenera
- Bygga sandslott
- Sy kläder
- Cruisa
- Kryssning


Finns det något mer kul man kan hitta på? :)


Lillebror!



Hej där ute!

Igår var jag hemma hos Lisa i kista och träffade lite roligt folk. Av någon konstig anledning så fick jag för mig att jag skulle hälsa på lite annat folk som bodde i studentlägenheterna och då hittade jag fyra stycken jätte trevliga killar! :O Fredrik, Mattias, Pontus och Viktor tror jag de hette, kommer inte riktigt ihåg ^^ Göteborgs-Viktor försökte dock övertyga mig om att han hette Glenn, men men ^^

Nu ska jag ta en dusch och kvickna till lite, ikväll blire antagligen filmmys med Johanna och Melinda! :) Jävla Johanna har jag inte varit med sen i tordags, knaaas!

Puss

Johnny Depp <3



Hej där ute!

Tänkte bara slänga in ett inlägg och säga att Johnny Depp är den bästa skådisen ever! Sjukt snygg är han också, skulle inte tacka nej till en dag med honom! 

Eller vad tycker ni? :)

Saknar lilla solstrålen!



Här har vi henne, allas lilla solstråle som alltid kan sprida en gnutta ljus i mörkret, Amilia.
Hittade bilden när jag vart på jakt efter någon bild att slänga ut på bloggen, också kom denna skönhet upp. Då kom jag på hur mycket jag saknade henne.. :) Spana in hennes blogg! :)

http://miilliisens.blogg.se/

Puss på dig älskling!

Positivt eller negativt?



Känns som att min blogg har börjat få fart nu när osäkra människor börjar kommentera negativa saker. Börjar lite tappa lusten för att blogga när det måste vara så men det här visste jag ju iof innan. Jag sitter i alla fall hemma hos Martin just nu och om en och en halv timme så ska jag sätta mig på tåget mot Södertälje, lämna böcker i skolan och sen åka på ett möte med chefen i tullinge! :)

Puss

RSS 2.0