Summer of 2010


Bild: Mamma & Johanna

Hej där!

Jag har vart världens tråkigaste och totalt struntat i bloggen sen jag åkte till Alanya, förlåt! Men jag har bara inte orkat. Igår kom jag hem från Gotland och åkte direkt till Jannie från båten. Har inte jobbat så mycket i sommar efter att jag kom hem från Alanya eftersom att jag åkte till Gotland nästan på en gång. Men hann sjunga lite snabbt i Bålsta lite snabbt i alla fall. Blev lite nya och lite gamla låtar, nostalgin blev dock inte fulländad förns jag sjung "Fattig bonddräng" tillsammans med Olle. Roligt som fan vare i alla fall!

Ni får ha en fortsatt awesome sommar, så hör jag av mig när jag kan!

(letar fortf. febrilt efter kamerasladden så att lite nya ljudklipp kan läggas upp)

puss

Hemma från Alanya!


Bild: "The doors" Oskar och Johanna!

Hallå där ute!

Nu är jag hemma igen efter två veckor fyllda med sol, bad och festande i Alanya! Helt jävla underbart har det vart. Jag och Johanna bodde på Perle Apart Otel, det var inte direkt världens bästa hotell men vi överlevde. Det var väl mest hur hotellen sköttes som vi störde oss på, men jag tror att de flesta hotellen där var så. 

Facebook har fyllts på med nya vänner och i augusti är en resa till Göteborg planerad! Den här resan kommer varken jag eller Johanna glömma och nästa sommar blir det en sista minuten, dock inte till Turkiet!

Hoppas ni haft det bra utan mig, för jag har haft det AWESOME! *skratt*

puss

RSS 2.0