Sjukling på bushumör!


Bild: Becka på bushumör!

Hej där ute.

Jag ligger hemma i sängen och hostar halsen av mig, har ont i hela kroppen och orkar knappt röra mig. Ändå har jag lust att busa lite, tänja lite på några regler kanske? Fast folk blir så arga då, fattar inte varför, det är ju inte så att det drabbar dem :)

Puss

Pinsamt!


Förstoring av bilden från inlägget innan.

Tycker att Salkatar är en rolig typ :)

Pinsamt!



Straxt efter att jag skrivit och lagt upp inlägget innan så ser jag att käre Salkatar loggar in på chatten, ca två minuter senare kommer det här meddelandet upp på dataskärmen och jag har blivit kickad från chatten "oh no".

Jag tycker i alla fall att det var jätte roligt att han tog åt sig, så nu kan jag gå och lägga mig med ett leende på läpparna! :)

Puss

Snyggast-chatten, patetiskt.


Den mest patetiska chat jag varit inne på är nog snyggast-chatten.
Varför?
Jo...
* Deras regler är barnsliga och sättet som "vakterna" tolkar reglerna på är ju bara pinsamma. Till exempel att chatten inte ska bedrivas som en sexchat, betyder ju faktiskt att vi inte ska sitta och skriva upphetsande saker till varandra. Att sexchatta och att diskutera sex är ju två helt olika saker.

* Reglerna som enligt dem är så viktiga går inte ens att se eftersom att när man klickar på "Chat-regler" så kommer man till en sida som förklarar att "länken är bruten". Så mycket brydde de sig om det liksom.

* Om man skriver till vakten, som jag gjorde till exempel, jag skrev till en vakt vid namn Salkatar så beter denne sig som att han har en högra rang än oss andra, och visst, han är vakt på snyggastchatten dit kåta gubbar kommer för att prata med småflickor som visar tuttarna för en hundralapp, men jag skulle inte se upp till honom för det. Och när vakten dessutom inte kan förklara till varför han tar de beslut han tar så tycker jag bara det är pinsamt. Vakterna på chatten kan alltså sparka ut vem som helst utan anledning.

* Hur mycket vettigt folk finns det på chatten? Det enda folk pratar om i privatkonversationerna är ju i princip sex, men gör vakterna någonting åt det? Nej.

* Det pinsammaste av allt är ju att någon av vakterna, som tydligen inte tycker om mig har spärrat mitt bloggnamn, jag kan alltså inte varken öppet eller i en privatkonversation skriva "sjungnu" för det är just ordet "sjungnu" som de har spärrat. Hur pinsamt är inte det? Visst jag hade förstått om jag gått in varje dag och spammat sidan med sjungnu.blogg.se men det har jag ju faktiskt inte gjort? När folk har frågat vad min blogg heter så har jag rätt och slätt svarat.


Kom gärna med kommentarer!

Sömn, vad är det?



Jag tror inte riktigt att det där med sova på natten är min grej...

Är det någon som har något tips som gör att man kan sluta tänka så mycket och sova istället? Jag kan ligga i flera timmar och bara tänka på allt möjligt! Det är jätteirriterande faktiskt... att aldrig orka upp på morgonen. Jag är jättetrött men kan ändå inte somna förens jag är så trött att jag nästan svimmar?

Är det någon som har liknande problem?

Vink

Sjuk sångfågel.


Bild: Olle och Mats på Eckerölinjen.

Hejhej.

Först borde jag kanske förklara bilden lite. Bakom pianot sitter min pianist, Olle som ni så många gånger hört namnet på. Killen med gitarren är Mats som spelade tillsammans med oss på Eckerölinjen, riktigt trevlig kille! 

Sen tänkte jag berätta att några nattliga inlägg förhoppningsvis inte kommer strömma in idag eftersom att jag faktiskt, tro det eller ej, tänkte försöka sova nu. Jag vet att klockan bara är tio över elva och att jag brukar somna runt sju på morgonen men nu måste jag faktiskt försöka! Både för att jag är sjuk och för att jag ska upp tidigt imorgon. Sångprov på Rytmus är det som gäller!

Min käre moster tipsade om att jag ska dricka en klunk olja och använda nässpray innan, så vi får se hur det går!

Vink

Gör mig frisk!


Bild: Bästavän på kryssning

Hej där ute!

Jag ligger hemma och försöker bli frisk, det går inge bra. Hostan är värre än någonsin och jag låter som en täppt gris eller något. Det är faktiskt jätteirriterande att jag lyckas bli sjuk precis när jag ska sjunga en massa och gå på dop och grejer. Jag kom i alla fall inte iväg till Williams dop idag vilket jag blev jätteledsen över. Jag hade sett fram emot det här jätte länge, så kan jag inte gå. Det suger!

Imorgon ska jag stå och sjunga framför en Jury på Rytmus, undrar hur det komme gå. Jag blev sjuk i precis lagom tid till förra gången jag skulle sjunga för Rytmus också, de måste tro att jag är sjuk för jämnan! Det jobbiga är bara att den här gången är det värre en sist! :(

På onsdag är det dessutom dags att sjunga inför Sollentuna Frias jury, känns som att allt kommer så himla lägligt med mig förkylning eller vad det nu är. Det här suger!

Inga pussar idag eftersom att jag är sjuk!
*Vinkar*

Alanya 30/6!!!


Bild: Perle

Jag kan inte riktigt fatta det själv, men om en månad åker vi, om en månad! Kan ni fatta?! Om bara en fjuttig månad så kommer jag och Johanna sitta på ett flygplan påväg till Alanya. Det är helt sjukt. Har inte riktigt fattat hur kul vi kommer ha än... men jag hoppas att det kommer vara det bästa som jag varit med om på länge i alla fall.

På bilden så kan ni se hotellet vi ska på på, Perle, heter det. Inte världsklass direkt men det ligger mitt inne i centrum nära alla nattklubbar, restauranger och bara 700 meter från stranden. Det kommer bli underbart!

Finns det någon som vart i Alanya som har några användbara tips? :)

Puss

Nytt tillskott i familjen Strand!



Hallå där ute!

Tänkte bara ta och berätta för er att vi faktiskt har en ny liten familjemedlem, dvärghamstern Mimmi, eller Lillan som vi ofta kallar henne. En ivrig, glad och nyfiken liten krabat. Så tro mig, bilden var inte lätt att ta. Fast några bra bilder fick jag nog, det var bara det att jag såg ut som en ansträngd apa på varenda i mina försök att hålla henne lugn! ^^

Mimmi tycker om att bita på kläder och galler, hon älskar små vita frön, att springa i sitt hjul och att gömma godis i hennes lilla rör som går runt buren. Hon var en födelsedagspresent till Alice när hon fyllde tio men tyvärr så är hon inte så förtjust i Alice för tillfället, men det ska nog gå att ordna. Storasyster fixar allt! :)

Puss

Jag vill ha <3



Dessa underbara skor skulle man ju inte tacka nej till, eller vad säger ni?

Har precis kommit hem från Märsta, träffade Maja, Anna och Sandra där en sväng. Åkte mest dit för att trassla hem en full Maja men lite trevligt var det ju också. Fyllekajan gick från Supersnällasilvermaja till supersurasunkmaja, hon åt dessutom 4 korvar och en glass, och när hon kom hem skulle det smaka gott med knäckebröd med smör o skinka på. Toka!

Sen har jag inte så mycket mer att komma med, mer än att mitt hår är blött och jag är trött :)

puss

Fru-kost.


Bild: Nutrilett hunger control Smoothie.

Det här är det goda alternativet till att gå ner i vikt. Så om du har pengar och vill gå ner i vikt så är det bara o brassa på med sånna här! De är super goda, inga klumpar och ingen konstig smak! Helt underbara. Med Nutrilett hunger control smoothie får du i dig jätte lite kalorier men du får ändå de vitaminer och mineraler som du behöver!

Prova, det är jätte gott!

PUSS

Saknar mysekatten <3



Hejhå!

Kan inte hitta kamerasladden någonstans, dumma sladd! Så lägger upp en bild på mysekatten Bullen istället för en film och säger att jag saknar honom! Inte träffat skrutten på jätte länge nu! 

Imorgon blir det fixotrix dag!

- Ringa ungdomsmottagningen
- Städa!
- Hitta elaka kamerasladden
- Tvätta
- Handla
- Sortera kläder

PUSS

Hard work, work!

Hello!

Imorse gick jag upp klockan sju för att ta åtta bussen till jobbet. Sen sjöng jag massor på Eckerölinjen och vi var tillbaka i Grisslehamn halv tre på eftermiddagen. Då åkte vi direkt till Bålsta för att ta oss an nästa jobb. Där sjöng jag två låtar och fick tusentals värmande ord, tack! Eftersom att Mårten var med så spelade han in en liten video när jag sjunger, så den lägger jag upp såfort jag laddat över den från kameran :)

Nu sitter jag hemma hos Johanna men ska precis gå ut till bussen och åka hem mot mig :)

puss

Lång dag.


Bild: Johanna på eckerölinjen

Hejhallå!

Jävligt lång dag idag! Natten till idag fick endast fem timmars sömn. Klockan åtta åkte jag till fryshuset och hade audtion som jag tänker berätta mer om senare eftersom att jag är sjukt trött nu. Efter det åkte jag till Naturhistoriska riksmuseet för att träffa Johanna. Sen var hennes klipptid på schemat, så tåg och buss till Sigtuna för att få brudens hår fräscht och fint! Efter det åkte vi till Sollentuna och handlade en bikini, en strandtunika och en t-shirt! Sen var det dags att träffa Mårten och Maria så vi tog en sväng till munkholmen. Därefter tog jag och Mårten bussen till mig och nu ligger han och sover och jag sitter där. Smått jobbig dag efter totalt 5 minuters sömn. Så nu är jag sjukt trött. Så...

Godnatt! :) <3

Utfyllnad.


Bild:Lillasyster <3

Hejhej!

Sitter hemma hos mor min tillsammans med Johanna, båda lite småpirriga och glada inför resan. Den är ju faktiskt både bokad och betalad nu. Mamma snodde nyss med sig Johanna ut i köket, hon är ju typ som en i familjen och blir också behandlad där efter! Men det är skönt :)

I alla fall, lite nytt har jag att komma med angående sången.

Intagningsprov står på schemat!

Fryshuset 25/5 2010  kl. 08:30
Rytmus 31/5 2010      kl. 11.00
Sollentuna Fria 2/6    kl. 16.00 - 17.00

Så nu äre bara o sjunga upp som en dåre! :)

Puss

Resan bokad!



Woho! Nu är det bokat, betalat och klart!

Alanya 30 juni - 14 juli!
UNDERBART!
Bara jag och
Johanna
ska klockan 07:05 sitta på planet som lyfter mot Turkiet! Är så sjukt taggad!

En månad, en vecka och en dag kvar!

Gröna lund!



Hejhej. 

Nu sitter jag på tåget påväg hem från Far min, har haft en bra dag idag tillsammans med bror som fyller stora 7 år idag! :) Började med frukost på sängen till Alexander och gav honom massa presenter. Av mig fick han en limegrön t-shirt med ett lite småtufft tryck, en grå/svart t-shirt med Star Wars-tryck, ett nitskärp och en megastor klubba som var formad som ett djur med stora glasögon ^^

Sen åkte jag, Alexander, Pappa & Najet in till Djurgår´n för att möta upp Charlotte, Angelo & Alessio. Blev en hel del småbarns åk men hann med att ta ett åk i bergochdal-banan i alla fall :) Så ett fint rosa gröna lunds åkband vilar nu på min handled! :) Sen var det ju Childhood-dagen idag så det firades vilt på stora scen med massa artister!
Sen åkte vi hem till pappa och käkade Thai-mat, mysigt!

Men nu är tåget i Rosersberg och ska möta upp världens bästa Johanna i märsta så borde stänga av datan nu.

Ha det bäst! 
Puss! <3

Svårt att sova...


Bild: go o gla bror <3

Hej där ute, mitt i natten.

Jag kan inte sova, men det kanske inte är konstigt med tanke på allt nytt jag har o tänka på... 
Tänkte göra ett nytt försök och sätta på lite havsbrus på spotify, vi testar!

Puss

<3



Jag älskar dig mer än vad någon någonsin kommer förstå.
Käre bror, jag har saknat dig mer än vad du kan ana <3

Eckerölinjen.


Video: Jag och Johanna sitter ute på soldäck när båten stannat i Grisslehamn!

Jag tror att jag och Johanna lyckades göra den tråkigaste kryssningen ever, rolig!


Eckerölinjen!



Nu blir det till o sova hemma hos mig med Johanna, imorgon klockan 07.00 går bilen hemifrån mot Täby där Olle ska hämta upp oss också åker vi till Grisslehamn för att ta båten klockan 10.00, klockan 9 ska vi dock möta upp besättningen och dem vi kommer jobba med!

Ha en underbar lördag, för det ska vi ha!

This is me.



Det här är jag, och det kommer alltid att vara jag. Jag kommer inte ändra mig för någon annan, jag är den jag vill vara och jag är JÄVLIGT stolt över det.

Så till alla er som är falska idioter som finns över internet, IRL eller var som helst. Ta er i kragen och ryck upp er. Finns fan inget att vara rädd för. Jag är hellre mig själv och hatad, än att vara falsk och älskad.

Om du sagt något som du sen kanske ångrar, be om ursäkt och stå för dina fel och brister. Ingen är perfekt!
Om du inte uppfyller alla krav för den "perfekta människan" utåt, tänk då på din insida istället? Ingen är perfekt!
Om någon klankar ner på dig för ditt utseende, tänk då på hur dåligt den personen måste må för att klanka ner på någon annan. INGEN ÄR PERFEKT!

För fan, stolta över vad ni är!

Minst 5 kg på 4 dagar!

Här kommer super-dieten som får dig att gå ner i vikt snabbt:

Efter de fyra/fem dagarna kan du givetvis inte börja äta som vanligt igen, eftersom att du då går upp i din normala vikt igen, detta är endast en snabb lösning och du måste själv lära dig att äta bättre efteråt!
Om du vill köra i 5 dagar istället för fyra så använder du samma meny som dag ett på dag fem!


OBS! Ät ingenting förutom det som står på menyn. Maten får endast kryddas med salt och peppar! 

Meny dag 1

  • Frukost: En halv grapefrukt tillsammans med en kopp kaffe eller te.
  • Lunch: Grillad biff eller köttfärsbiff, grönsallad, tomater utan dressing och ett äpple.
  • Middag: Två hårdkokta ägg, haricots verts och en halv grapefrukt.

Meny dag 2

  • Frukost: En halv grapefrukt tillsammans med en kopp kaffe eller te.
  • Lunch: En lammkotlett med en grönsallad utan dressing samt ett glas tomatjuice.
  • Middag: Squash och blomkål (ångkokta eller råa). Haricots verts och osötad äppelmos.

Meny dag 3

  • Frukost: En halv grapefrukt tillsammans med en kopp kaffe eller te.
  • Lunch: Grillad kyckling, grönsallad med selleri utan dressing och ett äpple.
  • Middag: Grillad köttfärsbiff med skalade tomater samt ett glas katrinplommonjuice.

Meny dag 4

  • Frukost: En halv grapefrukt tillsammans med en kopp kaffe eller te.
  • Lunch: Två hårdkokta ägg med haricots verts och ett glas tomatjuice.
  • Middag: Grillad biff, grönsallad med tomat utan dressing och ett glas osötad ananasjuice.


Förlora minst 5 kg på 4 dagar!



Någon som är intresserad av en metod som gör att man förlorar MINST fem kg under loppet av fyra dagar? :) Kommentera då så lägger jag upp metoden på bloggen :)

RSS 2.0